Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-09@05:10:59 GMT

سهم بیمه درمان خانواده در سرانه نظام سلامت

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۹۲۱۱

نظام سلامت یک حوزه هزینه‌بر است که هیچ‌یک از کشورهای توسعه‌یافته و متوسط دنیا نتوانسته‌اند هزینه بهداشت و درمان خود را کاهش دهند، البته بسیاری از کشورها توانسته‌اند آن را مدیریت و کنترل کنند، اما کاهشی در هزینه‌ها رخ نداده و این درحالی است که بودجه آنها هر سال رو به افزایش است.

ایرج حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت چندی پیش اذعان کرده بود سهم سلامت در کشور ما از تولید ناخالص ملی، رتبه 88 را در دنیا دارد، یعنی تولید ناخالص ملی در کشور ما از سرانه سلامت عقب‌تر است، اما در مقابل سرانه هزینه سلامت در ایران، رتبه هشتاد و یکم دنیا را دارد که به عبارتی یعنی هزینه ای سلامت در ایران به مراتب گران از بسیاری از کشور های جهان تمام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر بر اساس تحقیقات موجود کارشناسان نظام سلامت هم‌اکنون سرانه سلامت هر ایرانی، رقمی حدود یک میلیون و 400 هزار تومان برآورد می‌شود که از منابع مختلفی مثل بیمه‌های درمانی، اعتبارات دولتی، بودجه‌های بخش خصوصی و البته از جیب مردم تامین می‌شود

بر اساس مطالعات موجود یکی از متورم ترین بخش های هزینه سلامت هزینه های پاراکلینیک است؛ پاراکلینیک به معنای مجموعه خدمات بهداشتی و درمانی است مربوط به ناهنجاری ها و مشکلات نهفته در بدن که با معاینه عادی کشف نمی گردد و مستلزم بررسی های آزمایشگاهی با استفاده از تجهیزات خاص است.

هزینه های پاراکلینیکی در دو بسته یا گروه در بیمه تکمیلی عرضه می شود: هزینه های پاراکلینیکی نوع یک در بیمه تکمیلی و هزینه های پاراکلینیکی نوع دو در بیمه تکمیلی .

تلفیق این اقدامات نیز می تواند هزینه ها را تا چندین برابر افزایش دهد و در نتیجه تنها برای تشخیص یک بیماری یا مشکل در عملکرد بدن فرد بیمار، ممکن است بخش قابل توجهی از پس انداز او از بین برود.

شرکت بیمه سامان با پوشش هزینه های این بخش از خدمات درمانی، توانسته بخش قابل توجهی از دغدغه بیمه گزارانش را برطرف کند.

محصول جدید بیمه «درمان خانواده سامان» یکی از متفاوت‌ترین و رقابتی‌ترین محصولاتی است که در این زمینه به بازار عرضه شده است . بیمه سامان در طراحی محصول بیمه درمان تکمیلی خانواده  به  مولفه‌هایی مانند کاهش قیمت بیمه‌نامه با کنترل بیشتر آیتم‌های ریسک و نه کاهش نرخ‌های فنی، شناساندن بهتر بیمه‌گری و جلب اعتماد جامعه، ارائه محصولات جذاب و منحصربه فرد برای دهک های مختلف، شغل‌های مختلف، اقشار مختلف و استان های مختلف توجه داشته است.

برای تهیه محصول «درمان‌خانواده» دو معضل بسیار مهم بیمه گذاران مرتفع شده است . اول اینکه خرید این بیمه نامه منوط به داشتن بیمه گر پایه نیست و دوم اینکه خرید آن به صورت انفرادی نیز امکان پذیر است . همچنین محصولات متنوع با قیمت‌های مختلف از مهمترین نقاط قدرتمند بیمه سامان در تدوین این محصول جدید است.

بر این اساس بیمه سامان در طرحی که خرید آن برای بازه‌ی سنی از بدو تولد تا ۷۰ سالگی امکان پذیر است توانسته است بخش مهمی از آیتم های به اصطلاح مزاحم را در خرید بیمه درمان تکمیلی مرتفع کند.

خرید پوشش های جدید بیمه درمان تکمیلی به صورت خانوادگی که شامل تخفیف های متعددی خواهد بود در طرح‌های نسیم، مهر، سروش، شمیم، وصال و عقیق سامان  شامل پوشش های متنوعی است که متناسب با نیاز هر یک از اعضا خانواده قابل خریداری است. همچنین خریداران بیمه عمر بیمه سامان در این طرح از تخفیف های متناسبی برخوردار خواهند شد.

« بیمه درمان خانواده » که مدتی است به بازار آمده مزایای دیگری هم دارد که از آن جمله می توان به عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی، استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد، پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان، پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص، پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی، جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری، پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی، پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم و... اشاره کرد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر جهت خرید بیمه تکمیلی خانواده می توانند به سایت بیمه سامان یا نمایندگی‌های آن در سراسر کشور مراجعه کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیمه درمان خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مریم خوش‌اخلاق با اشاره به ۸ ماه می‌روز جهانی تالاسمی اظهار کرد: انجمن تالاسمی خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ عضو دارد که ۵۰۰ نفر از این افراد، بیمار سیکل سل هستند. بعد از مازندران، خوزستان دارای بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی است.

وی در خصوص مشکلات فعلی بیماران تالاسمی افزود: داروی هیدروکسی اوره برای تعدادی از بیماران تالاسمی به عنوان جایگزین خون استفاده می‌شود، اما متاسفانه حدود سه ماه است که این دارو وارد نشده است.

خوش‌اخلاق با اشاره به تاثیر تحریم‌ها در کمبود داروی بیماران تالاسمی تصریح کرد: در حال حاضر داروی هیدروکسی اوره موجود نیست، در حالی که این قرص جایگزین خون برای برخی بیماران است و این بیماران بدون مصرف این قرص نمی‌توانند حتی فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هر چند داروی ایرانی و هندی مشابه این دارو نیز وجود دارد، اما برای بسیاری از بیماران سازگار نیست و به آن حساسیت دارند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بیماران تالاسمی در خوزستان این است که دستگاه ام آر آی T ۲ star بیمارستان گلستان اهواز که تقریبا مختص بیماران تالاسمی است و میزان آهن قلب و کبد را نشان می‌دهد، حدود چهار ماه است که مشکل دارد و هیچ مرکز دیگری در اهواز وجود ندارد که با بیماران خاص قرارداد داشته باشد تا بتوانند بررسی‌ها را انجام دهند، بنابراین بیماران این بررسی‌ها را انجام نمی‌دهند یا با هزینه‌های زیاد به تهران مراجعه می‌کنند تا این بررسی‌ها را انجام دهند.

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان گفت: بدون این بررسی‌ها اگر بیماران دچار عارضه شده باشند، دیر متوجه آن می‌شوند. این بررسی‌ها جزو چکاپ‌های سالیانه بیماران تالاسمی است. اگر این بیماران میزان آهن موجود در قلب و کبدشان را نسنجند، متوجه میزان بار آهن در این اندام‌ها نمی‌شوند و در نتیجه آهن دور قلب و کبد را فرا می‌گیرد و دچار عارضه قلبی و کبدی می‌شوند و دو عضو حیاتی بدن درگیر خواهند شد.

وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تالاسمی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات بیماران تالاسمی این است که یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و دارو‌ها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است. مثلا قبلا چکاپ‌های سالیانه کاملا تحت پوشش بسته خدمتی بود، اما اکنون برخی آزمایش‌ها مانند تراکم استخوان هر دو سال یک بار باید انجام شود.

خوش‌اخلاق گفت: قبلا در بیمارستان بقایی اهواز همه هزینه‌های بیماران سیکل سل رایگان بود، اما اکنون بیمارستان از این بیماران پول دریافت می‌کند و بعد بیماران باید فاکتور‌ها را به بیمه خدمات درمانی ارسال کنند و مشخص نیست درصدی از آن پردخت می‌شود یا نه. بیمار تالاسمی حال خوشی ندارد، اما باید هزینه رفت و آمد را بدهد و پیگیری‌ها را انجام دهد تا ببیند بیمه پول هزینه‌شده را پرداخت می‌کند یا نه.

وی بیان کرد: سال گذشته از خردادماه سقف بسته خدمتی تمام شده بود و گفتند دیگر پول نداریم بنابراین بیماران باید پول پرداخت می‌کردند. بعد گفتند آبان‌ماه به بعد می‌توانیم هزینه فاکتور‌ها را پرداخت کنیم، اما بیماری که در روستا است چگونه با بی‌حالی و سختی خود را به شهر برساند؟ هزینه رفت و آمد را هم باید بدهد تا ببیند فاکتور‌ها را پرداخت می‌کنند یا نه.

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص